Hulp gezocht voor Documentaire over Cruise Schip
 • Sophie Doc
  Berichten: 5
  Lid geworden op: 11 jan 2017, 15:44
  Contacteer:

  Hulp gezocht voor Documentaire over Cruise Schip

  door Sophie Doc » 11 jan 2017, 16:27

  Hoi allemaal,

  Voor een documentaire ben ik op zoek naar mensen die regelmatig genieten van een vakantie op een cruise.

  Mijn naam is Sophie en ik ben een documentairemaker uit Nederland. In samenwerking met de publieke omroep ben ik momenteel bezig met een nieuw documentaire project over cruiseschepen.

  Voor mij is het van belang dat documentaires onze horizon verbreden en ons onderwerpen en mensen laten zien die we normaal misschien nooit tegen zouden komen. Met mijn films wil ik verbazen en wil ik laten zien dat er achter iedere ontmoeting een bijzonder verhaal schuilgaat.

  Ik ben gefascineerd door cruises. Ik denk dat er veel verkeerde ideeën bestaan over de cruisevakantie en hoe het daadwerkelijk is om op zo’n vakantie te zijn. Ik wil dit graag veranderen door het cruise avontuur aan te gaan en zo te laten zien waarom heel veel mensen het zo heerlijk vinden om op een cruise te gaan. Ik zou het geweldig vinden om een film te maken over een fantastische vrouw van ergens in de zestig, die alleen op cruisevakantie gaat voor minstens drie weken. De koningin van het cruiseschip. Ik wil aantonen dat je ook prima alleen op een cruiseschip kan gaan. Voor mij is het van belang dat de schoonheid van het schip in beeld gebracht wordt, maar bijvoorbeeld ook de avonturen die je er kan beleven. Ik wil laten zien dat een vakantie op een cruise nog steeds een luxe bestaan is. Daarom denk ik dat het belangrijk is om iemand te filmen die al meerdere malen op een cruisevakantie is geweest en vooral geniet van de luxere cruisevakantie.

  Nu heb ik daarom de volgende vraag voor jullie: Kennen jullie iemand uit Nederland, België of Engeland die met mij over dit onderwerp zou willen praten? Of misschien ben je zelf wel iemand die mij kan helpen en mij wat wil vertellen over je ervaringen op een cruise?

  Mijn email is: documentairefilm90@gmail.com

  Heel veel dank,
  Sophie

  (ps. Bij interesse kan ik mijn eerdere werk naar je opsturen)

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast