De MSC Lirica

ModeratorsCOLON Cruise_Gek, Bas, hanshansen

BUTTON_POST_REPLY
Gebruikers-avatar
Bas
BerichtenCOLON 38
GeregistreerdCOLON 22 Mrt 2015, 14:43
CONTACTCOLON

De MSC Lirica

Bericht door Bas » 28 Mrt 2015, 15:02

De MSC Lirica is het eerste nieuwgebouwde schip voor MSC Cruises

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 861901777f
http://mscpodcast.msccruises.com/Podcas ... index.html

MSC Lirica: pure Italiaanse elegantie

De MSC Lirica van MSC Cruises is het cruiseschip dat knus comfort in een traditionele en toch elegante omgeving biedt. Als u op zoek bent naar een meer ontspannen vakantiesfeer, met een weelderige en toch gemoedellijke decoratiestijl, dan is het zinnenstrelende cruiseschip MSC Lirica uw beste keuze. Onze warme mediterrane gastvrijheid stelt u meteen op uw gemak, terwijl ons moderne aanbod aan voorzieningen voldoet aan al uw wensen!

Reis stijlvol en elegant naar uw gekozen bestemming. De luxe schepen van MSC Cruises staan wereldwijd bekend om hun wonderlijke aandacht voor details en typische Italiaanse elegantie. Op MSC Lirica zult u snel zien dat het schip net zoveel deel uitmaakt van uw reis als de bestemming.

Dat MSC Lirica een wereldse route volgt, wordt duidelijk in twee van zijn populaire ontmoetingsplaatsen aan boord: de bar Beverly Hills in Amerikaanse stijl en de gastvrije pub Lord Nelson in Engelse stijl. Geniet van het beste van de wereldgerechten die in elk restaurant worden geserveerd. Kom helemaal tot rust in het Lirica Health Centre. Verwen uzelf met schoonheids- en spabehandelingen terwijl u van het prachtige zeezicht geniet door de ramen die van de vloer tot het plafond reiken.

Een cruise is een van de beste manieren om al het moois van de wereld te ervaren. Dankzij de kleinere omvang en gastvrije sfeer is MSC Lirica de perfecte keuze voor gezinnen en passagiers zonder cruise-ervaring. Maak een keuze uit een van MSC Cruises’ unieke routes en kies MSC Lirica voor uw volgende, onvergetelijke cruisevakantie!

TECHNISCHE GEGEVENS VAN HET SCHIP
Bouwjaar 2003
Bruto tonnage 59.058 ton
Aantal passagiers 1.560(op basis van tweepersoonshutten)
Bemanningsleden Ongeveer 732
Totaal aantal hutten 795, waarvan 4 voor gasten met een handicap of beperkte mobiliteit
Lengte/breedte/hoogte 251,25 m / 28,80 m postpanamax / 54 m
Aantal dekken 13, waarvan 9 voor passagiers
Maximum snelheid 21,70 knopen
Gemiddelde snelheid 18 knopen

(Bron : MSC Cruises Nederland) Foto van mij

BUTTON_POST_REPLY

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten